domingo, 3 de julio de 2011

BARANGOLÁS A HALPIACON

Este post se puede ver en castellano aquí.

Bevallom, imádok piacra járni. Fantasztikus hatással van rám egy mediterrán piac a bőséges kínálatával, szépségével, finomságaival és a hangulatával. Időtlen időkig el tudok bóklászni, bámészkodni a piacon miközben egymást kergetik az agyamban az ötletek, miből mit lehetne csinálni. Ebből kifolyólag szigorúan csak listával mehetek a piacra, mert ha nem, képes lennék a fél piacot felvásárolni. Aki járt már mediterrán piacon az meg tudja érteni a rajongásomat. A legutóbbi alkalommal magammal vittem a kis fotómasinámat, hogy megörökítsek néhány pillanatot. Már útközben elsütöttem néhány fotót a mi mediterrán nyarunkról, ami igaz, hogy nem annyira zöld és buja mint az otthoni (főleg ebben a térségben ahol élek), de annál színesebb.




A piacon most leginkább a halas részlegnél fotóztam, mert fantasztikus volt a kínálat. Élvezet volt látni a friss, szinte fickándozó halakat:
























 





Ígérem, legközelebb lesz fotó a többi "szekcióról" is. Addig is viszlát! (Nagyításhoz kattints a fotóra!)

3 comentarios:

  1. na, a mi életünkből meg pont ezek a hatalmas színes növények hiányoznak,az egyszerű fehér kerítéssel... pedig gyönyörű...
    elborzadtam, milyen kevés halat ismerek....ráadásul még azt a keveset is csak néhányféleképpen tudom elkészíteni... már tudom, hova jövök ötletért - főzzél csak bátran!

    ResponderEliminar
  2. Szia!

    Ez szuper volt, és nagyon irigyellek a rombuszhal és az ördöghal közelsége miatt.

    Gratula a bloghoz nagyon jó amit csinálsz, sűrűn vissza fogok ide járni hozzád.

    peti

    ResponderEliminar
  3. @Újságíró Világvégén: Milyen elégedetlen az ember. Mindig az kéne ami nincs... :-)

    @oceancowboy: Köszi!... és örülök, hogy tetszik a blog.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...